Cărți de vizită

Mici in dimensiuni, dar cu un puternic impact, o Carte de Vizita personalizata este cheia dvs. cu ajutorul careia puteti lasa o impresie foarte importanta si pe termen lung. Gasiti Cartea de Vizita care vi se potriveste cel mai bine, alegeti din gama variata de cartoane texturate si finisaje, cum ar fi cerneala alba, lacul transparent sau folia. De la textura la tehnica, usuram procesul de realizare a Cartilor de Vizita create special pentru dumneavoastra.

De ce carti de vizita de la Artpoligraf?

Artpoligraf: carti de vizita urgent si ieftin in Chisinau

Toti oamenii care se ocupa de afaceri sau isi construiesc o cariera, au nevoie de carti de vizita. Chisinaul este un oras cu mari oportunitati si ambitii serioase. Doar cei care fac fata cerintelor mari ale capitalei vor reusi.

Iar pentru a fi de partea succesului, grabiti-va sa comandati carti de vizita la Artpoligraf! Acest lucru va ajuta sa faceti noi cunostinte si sa mentineti relatiile de afaceri.

Unde puteti face comanda de carti de vizita in Chisinau

Una din activitatile de baza ale companiei „Artpoligraf” o reprezinta executarea cartilor de vizita. Realizam lucrari de orice volum si complexitate, folosind tehnologii moderne in activitatea noastra, precum: tiparul digital, tiparul offset, serigrafia, folio, embosare.

Clientii Artpoligraf primesc carti de vizita ieftine si de o calitate ireprosabila. Cartile de vizita Artpoligraf sunt produse ce corespund celor mai inalte standarde europene de calitate.

De ce anume la Artpoligraf

Astazi, carti de vizita poti comanda oriunde si oricand. Cu toate acestea, nu toti actorii de pe piata pot produce carti de vizita calitative si in conditii atat de avantajoase pentru clienti, precum compania „Artpoligarf”.

Puteti veni in oficiul nostru sa testati cartonul pentru carti de vizita, sa va consultati cu operatorul nostru sau sa realizam impreuna conceptul cartii de vizita. Facem toate acestea pentru a ne asigura ca produsul final este cartea de vizita care va reprezinta.

Va propunem carti de vizita ieftine si de o calitate ireprosabila

Executam carti de vizita urgent

Majoritatea concurentei de pe piata ofera preturi mari pentru carti de vizita tiparite in tiraje mici. La Artpoligraf puteti oricand beneficia de preturi avantajoase pentru carti de vizita, inclusiv si in cantitati mici. Apelati la serviciile noastre, va putem garanta carti de vizita calitative si la preturi competitive.

Ai nevoie de carti de vizita urgent? In limita timpului disponibil, poti avea cartile de vizita in 2 ore de la aprobarea machetei. In acest sens, este bine sa luati regatura cu un operator pentru a putea urgenta comanda dumneavoastra.

Carti de vizita standard

Carti de vizita tiparite digital si cu termen de executie foarte scurt. Aceasta metoda este potrivita pentru majoritatea comenzilor standard. Va permite sa realizati tiraje mici, in termeni restransi, pe diferite suporturi si cu diverse finisaje, cum ar fi plastifierea sau rotunjirea colturilor..

Carti de vizita ECONOM

Aceasta metoda este de obicei utilizata dacă aveti nevoie de carti de vizita in cantitati mari. Datorita perioadei de productie, de trei zile si mai mult si a operatiunilor standard folosite in procesul de productie, tiparul offset ne permite sa oferim preturi mai mici pentru tiraje mai mari de 1000 bucati. Calitatea tiparului offset nu este inferior tiparului digital, iar uneori chiar o depaseste.

Carti de vizita PREMIUM

Daca doriti sa iesiti in evidenta la urmatoarea intalnire de afaceri, puteti opta pentru cartile de vizita de LUX. Cartoanele speciale, hartia Touche Cover®, vopselele deosebite, precum: alb, lac transparent, aur sau argint, finisajele premium: plastifiere mata, lucioasa sau Soft Touch , emboss, deboss, folio, lacuire selectiva, toate au fost concepute pentru a putea realiza un produs cu adevarat exceptional.