Controlul Calității

Ne straduim sa asiguram calitatea maxima a tiparului, pentru a nu va dezamagi. Cu toate acestea, nu ar fi adevarat daca am spune ca toate comenzile sunt impecabile si, potrivit informațiilor noastre, doar 96% din toate comenzile realizate nu au obiectii sau reclamatii. Tragem concluziile de rigoare si ne straduim sa garantam calitate 100%.

In acest scop, am implementat un sistem de control al calitatii pe mai multe niveluri, care presupune o verificare in riguroasa a tuturor produselor tiparite in fiecare etapa de prducere. Ce include sistemul de control al calitatii:

Sistemul de control al calitatii exclude furnizarea de produse defecte sau incomplete clientilor. Toate rebuturile sunt depistate in timpul procesului de productie si sunt eliminate din start.

1. Controlul tuturor materialelor intrate in producere – toner, vopsea, hartie, film, pelicula pentru laminare etc. In procesul de producere folosim numai materiale certificate care sunt aprobate pentru utilizare de catre producatorii masinilor de tipar si sunt absolut inofensive.

2. Pregatirea Prepress. Fisierele sunt verificate si ajustate pentru ca acestea sa corespunda cerintelor tehnice de tipar si mostrelor originale. Daca macheta este pregatita si salvata corect, comanda va fi realizata corect si in cel mai scurt timp posibil. Intotdeauna incercati sa faceti o proba de tipar, astfel incat rezultatul sa coincida cu asteptarile Dvs.

3. Tiparul propriu-zis (Press). La aceasta etapa, tiparitorul impreuna cu maistrul verifica prezenta schimbarilor de culori ale produselor tiparite, corespunderea partilor fata-verso, tirajul si formatul.

4. Tiparul propriu-zis (Press). La aceasta etapa, tiparitorul impreuna cu maistrul verifica prezenta schimbarilor de culori ale produselor tiparite, corespunderea partilor fata-verso, tirajul si formatul.

5. Controlul calitatii produselor finite. Etapa finala in care maistrul de schimb verifica conformitatea tirajului cu standardele de imprimare si cu mostra aprobat de client.